Over
Van Berkel Vloeren

Vloerenbedrijf F.H.L. van Berkel B.V. is een “echt Heesch” bedrijf dat is uitgegroeid tot een in heel Nederland bekende speler.

Het bedrijf wordt door zowel particulieren als grote bedrijfsmatige opdrachtgevers ingezet voor het aanbrengen van o.a. vloeren volgens de nieuwste technieken.

Scroll ↓
Historie

In 1994 richtten Frans en Helmi van Berkel het bedrijf op en sindsdien is het blijven groeien.

Na drie jaar werd het werken vanuit het huis aan de Strausslaan in Heesch te krap. Er werd een nieuwe locatie gevonden op het industrieterrein aan de Nieuwe Erven. Daar wordt in eigen beheer planning, logistiek en uitvoering op een flexibele en deskundige manier afgerond. Eind 2023/begin 2024 zal er een nieuw bedrijfspand gebouwd worden om het kantoor uit te breiden met extra opslag voor materialen en de mobiele vrachtwagens.
Heden

Maatschappelijk betrokken

Dankzij de drie kinderen Daan, Manon en Pim raakte het bedrijf ook maatschappelijk steeds meer betrokken in Heesch en omstreken.

Zoon Daan van Berkel is in 2018 als mede-eigenaar in het bedrijf gestapt. Zo wordt het bedrijf van vader op zoon steeds verder uitgebouwd.

Bij Vloerenbedrijf F.H.L. van Berkel B.V. wordt onder andere gebruik gemaakt van 11 vrachtwagens met een volautomatische mortelinstallatie waarin alle grondstoffen en materialen zijn opgeslagen die nodig zijn bij het leggen van een vloer.

Wagenpark Van Berkel Vloeren
Certificering